Το NOCN κατακτά τη Διαπίστευση “Leaders in Diversity”:

Leaders in Diversity

Το NOCN έχει και πάλι διαπιστευθεί ως Leader in Diversity από το Εθνικό Κέντρο για τη Διαφορετικότητα, έναν κορυφαίο οργανισμό που προωθεί την ισότητα για όλους στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε αναγνώριση της δέσμευσής του τόσο προς το προσωπικό του όσο και προς τους εξωτερικούς εκπαιδευόμενους και κέντρα.

Το NOCN είναι ο πρώτος Οργανισμός Πιστοποίησης που του απονεμήθηκε ο τίτλος “Leader in Diversity” το 2016, και εργάζεται σκληρά για να δώσει σε όλους την ευκαιρία να βελτιώσουν τη ζωή τους και να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας μαθαίνοντας με τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του.

Η πολιτική Ισότητας, Διαφορετικότητας και Ένταξης του NOCN ονομάζεται Valuing All, επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουν αξία. Έχοντας αυτό υπόψη, ο οργανισμός καταπολεμά ενεργά τις διακρίσεις και παρέχει ίση πρόσβαση σε ευκαιρίες.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσέγγιση του NOCN στη Διαφορετικότητα και την Ένταξη (Diversity and Inclusion), κάντε κλικ εδώ για να δείτε το blog του MD Graham Hasting-Evans με θέμα: How diversity in apprenticeships can bring competitive advantage to employers

Copyright © 2024 GlobalCert. All rights reserved.